Hoger onderwijs

In 2019 was het al zover. Ik was afgestudeerd van het middelbaar en moest een belangrijke keuze maken. Ik wist sinds het begin dat ik iets met talen ging doen, maar ik wist niet wat. Eerst was ik heel zeker dat ik me ging inschrijven voor lerarenopleiding Engels en Wiskunde. Dat was heel snel veranderd toen mijn beste vrienden, Sila, me vertelde dat Business & Languages een goede richting was voor ons beide. Zij heeft Economie-Talen gedaan en ik heb Handel gedaan. B&L was voor ons beide een goede keuze. De focus lag op talen en internationaal gaan. Dat was perfect voor mij!

In augustus 2019 ben ik mezelf gaan inschrijven voor deze richting op Karel de Grote Hogeschool. Het was een beetje impulsief, maar ik had niets te verliezen.

Ondertussen is het 2020 en ik zit al in mijn tweede jaar. Momenteel gaat alles heel goed en zoals ik het had verwacht. De focus ligt op talen, dat is vanzelfsprekend. Ik heb bijna al mijn taalvakken behaald. Dankzij mijn ICT-ervaring op de secundaire school, waarover je hier kan lezen, heb ik al mijn computervakken ook behaald.